Toimitusehdot

Hokikauppa.fi ja Varustekulma Oy:n toimitusehdot.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sekä toimitusehtojen muutoksiin. Tässä infossa olevat hinnat ja toimitustavat ovat voimassa vain Suomeen toimitetuille tilauksille. 

Hokikauppa varaa itselleen oikeudet olla toimittamatta tuotetta, mikäli tuotteen hinta on ollut teknisen häiriön, inhimillisen erehdyksen tai painovirheen vuoksi virheellinen tai varastosaldo on ollut asiakkaan tehdessä tilausta jostain syystä virheellinen ja tuote on esim. loppuunmyyty.

Tuotteet tilataan verkkokaupan sivuilta ja ne maksetaan ostoskorin kautta. Mikäli kysymyksessä on joukkue tai seuratilaus, otathan yhteyttä

puh: 040 5255414

e-mail: info@hokikauppa.fi

 

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksunpalvelutarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskutositteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin 0207 181830

 

Toimitus

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, useimmiten seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimituskulut alle sadan euron toimituksille on 7,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Toimitamme tuotteita Suomessa Postin ja Matkahuollon kautta. Asiakas voi tilausta tehdessään valita mieleisensä toimitustavan. Posti ja Matkahuolto lupaavat toimittaa lähetykset suurimpaan osaan Suomea lähetyspäivää seuraavan vuorokauden aikana. Voit myös valita toimitustavaksi noudon myymälästä ark. 10-18 ja la 10-14.

 

Palautukset ja reklamaatiot

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottopäivästä. Palautettujen tuotteiden pitää olla käyttämättömiä. Asiakkaalle erikseen tehdyillä customoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Palautuksen kustannus on postimaksu.

Mikäli haluat vaihtaa, palauttaa tai tehdä reklamaation tuotteesta olethan yhteydessä 040 5255414 tai info@hokikauppa.fi

MAKSUSUORITUKSEN PALAUTTAMINEN

Varustekulma Oy palauttaa maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen saatuaan edellyttäen, että palautus on vastaanotettu tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.